Οδηγίες χρήσης Flekosteel

Το gel Flekosteel κατά του πόνου στις αρθρώσεις και στην πλάτη έχει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό - ευκολία στη χρήση. Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα; Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε τις οδηγίες και να λάβετε υπόψη τις ενδείξεις και τις αντενδείξεις.

Οδηγίες

Οδηγίες για τη χρήση της γέλης Frekosteel

Για να λειτουργήσει γρήγορα και αποτελεσματικά το τζελ, πρέπει να εφαρμοστεί σε προβληματικές περιοχές σε χαλαρή κατάσταση με την ακόλουθη σειρά:

 1. Πιέστε μια ταινία γέλης 4-6 cm από το σωλήνα.
 2. Διανείμετε ομαλά τη σύνθεση στην περιοχή της επώδυνης άρθρωσης.
 3. Εάν είναι δυνατόν, κολλήστε προσεκτικά την περιοχή επεξεργασίας με κολλητική ταινία.
 4. Διατηρήστε τη άρθρωση ζεστή.

Αυτή η διαδικασία πρέπει να πραγματοποιείται 2-3 φορές την ημέρα έως ότου εξαφανιστούν οι επώδυνες αισθήσεις. Η πιο κοινή πορεία θεραπείας με Flekosteel gel είναι ένας μήνας.

Συμβουλές για χρήση

Οι καλύτερες στιγμές για την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας είναι το πρωί και το βράδυ. Αμέσως μετά το ξύπνημα, απλώστε το προϊόν και περιμένετε 25-30 λεπτά μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Λίγο καιρό πριν πάτε για ύπνο, είναι επίσης απαραίτητο να εφαρμόσετε το προϊόν, μετά το οποίο συνιστάται να μην σηκωθείτε έτσι ώστε οι μύες και οι αρθρώσεις να είναι σε ηρεμία.

Το τζελ δεν συνιστάται για τρίψιμο! Οι απότομες κινήσεις βλάπτουν το δέρμα, τους μύες και τις αρθρώσεις, οπότε αρκεί η προσεκτική εφαρμογή και διανομή της γέλης Flekosteel στην περιοχή που έχει υποστεί ζημιά.

Προσθέστε κάποια απλή σωματική δραστηριότητα. Για να αποκαταστήσετε γρήγορα την κινητικότητα των αρθρώσεων, είναι απαραίτητο να κάνετε απλές ασκήσεις μόνο 15-20 λεπτά την ημέρα - αυτό θα επιταχύνει σημαντικά τη διαδικασία επούλωσης:

 1. Όντας σε οριζόντια θέση, λυγίστε το γόνατό σας, τυλίξτε τα χέρια σας γύρω του και πιέστε το στον κορμό σας. Αλλάξτε τα πόδια μετά από 30 δευτερόλεπτα.
 2. Ενώ βρίσκεστε σε καθιστή θέση, ισιώστε τα πόδια σας και προσπαθήστε να φτάσετε στα πόδια σας με τα χέρια σας. Κλειδώστε τη θέση για 30 δευτερόλεπτα.
 3. Ενώ βρίσκεστε σε ανακλινόμενη θέση, ακουμπήστε στους αγκώνες σας, σηκώστε τον κορμό σας, σηκώστε αργά τα πόδια σας προς τα πάνω και, στη συνέχεια, καθορίστε τη μέγιστη θέση για 30 δευτερόλεπτα.

Ενδείξεις χρήσης

Οι ειδικοί στην Ελλάδα χρησιμοποιούν το Flekosteel Joint Gel ως πρωτογενές φάρμακο ή ως συμπληρωματική θεραπεία για τις ακόλουθες ασθένειες:

 • αρθρίτιδα;
 • οστεοχόνδρωση;
 • ρευματισμοί;
 • μυϊκοί σπασμοί;
 • σωματικός τραυματισμός.

Άτομα των οποίων το μυοσκελετικό σύστημα υπόκειται σε αυξημένο άγχος, όπως οι αθλητές, μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το προϊόν ως προληπτικό μέτρο για να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο τραυματισμού.

Προσέξτε επίσης για τα ακόλουθα συμπτώματα:

 • πόνος στους μυς και στις αρθρώσεις
 • τακτικές κρίσεις;
 • οίδημα, υπεραιμία του δέρματος;
 • υψηλό επίπεδο μυϊκού τόνου;
 • εξασθένιση των κινητικών ικανοτήτων.

Αντενδείξεις για χρήση

Επειδή το Flekosteel περιέχει μόνο φυσικά συστατικά φυτικής προέλευσης, η χρήση του είναι απολύτως ασφαλής τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά. Το προϊόν δεν έχει παρενέργειες και αντενδείξεις και επίσης δεν επηρεάζει τη λειτουργία των εσωτερικών οργάνων και δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις. Ωστόσο, είναι δυνατή η ατομική δυσανεξία σε μεμονωμένα συστατικά.