Κριτικές για Flekosteel

 • Ελένη
  Ήμουν στο παγοδρόμιο, έπεσα εκεί και έβλαψα την πλάτη μου άσχημα. Ο γιατρός συνέστησε το Flekosteel ως ανακουφιστικό και αναλγητικό και αντιφλεγμονώδη παράγοντα. Πράγματι, βοήθησε μετά την πρώτη χρήση. Σε μερικές εβδομάδες, όλα τα συμπτώματα εξαφανίστηκαν! Θεράπευσε επίσης έναν δυνατό βήχα. Για κάθε περίπτωση, αγόρασα μερικά πακέτα σε εφεδρεία.
  Flekosteel
 • Χρήστος
  Για αρκετά χρόνια είχα οστεοχόνδρωση, η οποία προκαλεί αφόρητο πόνο στην πλάτη. Τα παιδιά βρήκαν πολλές προτάσεις και καλές κριτικές για το flekosteel. Παραγγελία στο Διαδίκτυο. Το τζελ μόλις με έσωσε! Χωρίς πόνο, καμία αδυναμία, η όραση και η ακοή έχουν βελτιωθεί και το καλύτερο είναι ότι νιώθω 10 χρόνια νεότερος! Τώρα θα συμβουλέψω όλους τους φίλους και τους γνωστούς μου.
  Flekosteel
 • Βασιλική
  Κάπως διάστρεψα τους συνδέσμους στο πόδι μου, οι γιατροί προέβλεψαν ότι η θεραπεία θα διαρκούσε πολύ χρόνο. Ήμουν τυχερός που βρήκα τον Flekosteel και σε λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα, οι σύνδεσμοι ανέκαμψαν, ο πόνος εξαφανίστηκε. Άρχισε να περπατά κανονικά, άφησε την άρρωστη άδεια στη δουλειά. Τώρα ολόκληρη η οικογένεια χρησιμοποιεί το τζελ, βοηθά με τα πάντα - πόνο στην πλάτη, αρθρώσεις ή κάτι άλλο.
  Flekosteel
 • Χρήστος
  Το τζελ Flekosteel με βοήθησε πολύ με έναν τραυματισμό στο γόνατο που έλαβα κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Το γόνατο ήταν πολύ πρησμένο, πρακτικά δεν κινήθηκε και, φυσικά, το πόδι τραυματίστηκε αφόρητα. Αλλά με τη βοήθεια αυτής της θεραπείας, επέστρεψα στη δουλειά μετά από 5 ημέρες και το οίδημα εξαφανίστηκε και η ευαισθησία αποκαταστάθηκε την πρώτη ημέρα.
  Flekosteel
 • Ευάγγελος
  Ήταν πολύ επώδυνη στην πλάτη λόγω της οστεοχόνδρωσης, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη στην ηλικία μου. Η γυναίκα μου στο Διαδίκτυο συναντήθηκε με το Flekosteel και εμείς, μετά από διαβούλευση, αποφασίσαμε να το παραγγείλουμε. Προς έκπληξή μου, το τζελ βοήθησε πραγματικά - οι πόνοι στην πλάτη άρχισαν να εξαφανίζονται την πρώτη ημέρα. Πριν, δεν μπορούσα να ισιώσω ολόκληρο το πρωί, αλλά τώρα όλα είναι καλά!
  Flekosteel
Βαθμολογία χρηστών Flekosteel
4.6
10