Εμπειρία χρήσης Flekosteel

Ο Νίκολας από το Παρίσι μοιράζεται την εμπειρία του στη χρήση του Flekosteel

Εμπειρία χρήσης του Frekosteel Nicholas από το Παρίσι

Μου άρεσε πολύ το τρέξιμο από την παιδική ηλικία - κάθε είδους τουρνουά, διαγωνισμοί, έτρεξα έναν μαραθώνιο αρκετές φορές, αλλά με την ηλικία, αυτό το χόμπι έγινε αισθητό. Συνέχισα να τρέχω καθημερινά, έκθεσα τις αρθρώσεις μου σε βαριά φορτία. Ως εκ τούτου, υπέφερα από πόνο στις αρθρώσεις για αρκετά χρόνια, νόμιζα ότι δεν μπορούσα πλέον να τρέξω! Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, φυσικά, δοκίμασα πολλά διαφορετικά μέσα, αλλά κανένα από αυτά δεν έδωσε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και πρόσφατα, μερικοί φίλοι που έκαναν θεραπεία στη 10χρονη κόρη τους μετά από κάταγμα, συμβούλεψαν το τζελ Flekosteel για πόνο στις αρθρώσεις και την πλάτη. Στην αρχή δεν ήθελα να κάνω τίποτα γι 'αυτό, αλλά είχαν πραγματική εμπειρία από τη χρήση του και επέμειναν, γι' αυτό αγόρασα ακόμα αυτό το τζελ.

Πού να αγοράσετε το προϊόν;

Οι φίλοι μου που με συμβούλευαν Flekosteel κατάφεραν κάπως το πακέτο μέσω άλλων φίλων, αλλά μόλις βρήκα τον επίσημο ιστότοπο του Flekosteel στο Διαδίκτυο και παραγγέλλω από εκεί. Πιθανότατα να το αγοράσετε κάπου αλλού, αλλά σίγουρα δεν θα προκύψουν ψεύτικα από τον επίσημο ιστότοπο.

Αυτό το τζελ, παρεμπιπτόντως, δεν περιλαμβάνεται στα φάρμακα, οπότε, ευτυχώς, δεν υπήρχε καμία ταλαιπωρία με τη συνταγή και τη μετάβαση σε νοσοκομεία - το έστειλαν χωρίς καμία ερώτηση.

Σε τι χρησιμεύει η γέλη;

Στην πραγματικότητα, από οποιεσδήποτε ασθένειες και παρενέργειες και τραυματισμούς που σχετίζονται με αρθρώσεις και πλάτη. Αυτές περιλαμβάνουν οστεοχόνδρωση, αρθρίτιδα, ραδικίτιδα, σκολίωση και άλλα. Είχα μόνο οδυνηρές αισθήσεις από υπερβολική πίεση των αρθρώσεων.

Διάβασα τη σύνθεση για πολύ καιρό (νομίζω ότι αυτό είναι ένα σημαντικό σημείο), αλλά εκτός από διάφορα έλαια, βότανα και εκχυλίσματα δεν βρήκα τίποτα. Από αυτήν την άποψη, είναι επίσης ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τον κατασκευαστή, καθώς είναι αμέσως προφανές ότι το προϊόν είναι φυσικό, ασφαλές, χωρίς σωρό χημικών, όπως είναι τώρα αποδεκτό.

Η οικογένεια, από την οποία έμαθα για το τζελ, το αγόρασε για να ανακάμψει από έναν τραυματισμό - η κόρη μου έπεσε στην παιδική χαρά και έσπασε το πόδι της. Το κάταγμα ήταν δύσκολο και οι γιατροί συνέστησαν τη χρήση ενός ισχυρού προληπτικού μέτρου. Ο Flekosteel, ακόμη και στο στάδιο της ανάρρωσης, έδωσε καλά αποτελέσματα - όταν ήρθαν στο νοσοκομείο για άλλη επίσκεψη, ο γιατρός εξέπληξε το γεγονός ότι η τροποποίηση πήγε πολύ πιο γρήγορα.

Εφαρμογή Gel

Nicholas Flekosteel Gel Experience & Running

Διάβασα επίσης πώς να χρησιμοποιώ αυτό το εργαλείο στο Διαδίκτυο, παρόλο που υπήρχε μια οδηγία στο ίδιο το πακέτο.

Το κύριο πράγμα που θυμάμαι από τη χρήση όλων των ειδών κοινών προϊόντων είναι ότι δεν μπορούν να τρίβονται στο δέρμα πάρα πολύ. Στις πρώτες φορές, όταν δεν το ήξερα ακόμη, συνέβη ότι μετά το τρίψιμο, το δέρμα θα φαγούρα ή άρχισε να πονάει ακόμη περισσότερο. Γι 'αυτό είναι καλύτερο να εφαρμόσετε το τζελ στην προβληματική περιοχή και να το αφήσετε να ξεκουραστεί για μισή ώρα μέχρι να απορροφηθεί. Είναι σημαντικό ταυτόχρονα να βρίσκεστε σε μία θέση, να μην σηκωθείτε, να μην τρέξετε, αλλιώς θα υπάρξει μικρό αποτέλεσμα.

Αντιμετωπίστηκε με αυτόν τον τρόπο για ενάμισι μήνα - έχω εφαρμόσει το τζελ 2-3 φορές την ημέρα, τις περισσότερες φορές το πρωί πριν από τη δουλειά και αργά το απόγευμα, όταν ήρθε η ώρα για ξεκούραση.

Απόδοση

Ακόμα και όταν έσκυψα για πρώτη φορά τις αρθρώσεις μου με τζελ, μετά από περίπου 15 λεπτά έγινε πολύ πιο εύκολο - η έντονη ένταση άρχισε σταδιακά να εξαφανίζεται, συν, είδα πώς το χρώμα του δέρματος άρχισε να αλλάζει σταδιακά, υπήρξε ελαφρύ πρήξιμο - και άρχισαν να υποχωρούν. Μετά από μερικές εβδομάδες, άρχισα να τρέχω ξανά και αύξησα το φορτίο. Όλα τα συμπτώματα έχουν σχεδόν τελειώσει, αλλά άρχισα να αντιμετωπίζω την κατάσταση πιο σκόπιμα - δεν φορτώνω τα πόδια μου πάρα πολύ, κάνω διαλείμματα μεταξύ τρεξίματος. Παρόλο που δεν υπάρχει κρίσιμη ανάγκη τώρα, αγόρασα ακόμα μερικά ακόμη πακέτα τζελ - θα το χρησιμοποιώ κατά καιρούς για πρόληψη.